Logo

Baconfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baconfisk

 

Alle hele fisk kan omvikles med tynde baconskiver, inden de grilles.

Det giver ikke alene en pikant smag til den færdige fisk, men det forhindrer også, at fisken hænger i risten.

Husk at smøre risten med olie, inden fisken lægges på.

 

Se nogle gode opskrifter på grillet fisk her



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her