Logo

Yoghurtbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
½ dl lunken vand
100 g fibersund
1 ½ dl mælk
50 g smeltet margarine
1 ½ dl yoghurt naturel
2 tsk salt
500-700 g hvedemel

Gæren udrøres i lunken vand, mælk og fibersund blandes i og hviler i ca. 10 minutter.
Yoghurt og afkølet smeltet margarine røres i gærmassen,
Melet tilsættes og det hele æltes sammen.
Stilles lunt til hævning i ca. ½ time, formes til franskbrød og efterhæver ca. 20 minutter.
Bages ved 200°C i ca 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her