Logo

Vin-blanc sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En sauce vin-blanc kan tilberedes på forskellig måde, men den mest anvendte vin-blanc sauce tilberedes af fiskefond kogt med god hvidvin. Fiskesuppen eller fonden jævnes til sauce og tilsættes under piskning lige dele hollandaise. Eller fiskesaucen kan legeres med æggeblommer udrørt med lidt fløde. Smages til med citron og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her