Logo

Verdens nenneste boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. vand
20 g gær
2 tsk salt
1 spsk honning
400 g durúm hvede
300 g hvede hvedemel
 
Rør gæren ud i vandet tilsæt salt, honning samt de to slags hvedemel.
Rør godt sammen, dæk skålen med plastfilm.
Hæv i køleskab 8-12 timer, sæt med to skeer, 12 ens klatter på bagepapir.
Bages gyldne ved 225ºC i ca. 20 min.
 
Tips: Det nemmeste ved disse durúmboller er, at dejen røres sammen når det passer dig - og hæver i køleskabet - indtil du har lyst til at bage dem. Og dejen skal ikke æltes, men blot sættes med et par skeer på bagepladen.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her