Logo

Veronaboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 l. koldt vand
2 spsk fint salt
300 g italiensk durummel
1500-1600 g hvedemel
 
Gæren opløses i 1 l koldt vand.
Resten af ingredienserne tilsættes.
Dejen skal være fast (slippe hænderne).
Et vådt klæde lægges over og fadet sættes i køleskabet mellem 8-24 timer.
Dejen skal ikke æltes men skæres med kniv direkte fra fadet.
Efterhæves i ca. ½ time med et vådt klæde over.
Bages ved 250-300ºC i 15-20 minutter.
Serveres lune med koldt smør.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her