Logo

Vandbakkelser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl vand
½ tsk sukker
75 g margarine
75 g hvedemel
2 æg

Alt undtagen hvedemel og æg bringes til kogepunktet, tages af ilden, hvedemel piskes i, på varmen igen til dejen slipper, køles lidt, et æg ad gangen piskes i.

Dejen formes som 2 stænger på bagepapir, og bages i 25 min. ved 200ºC. Ovnen må IKKE åbnes under bagning, da stængerne ellers vil falde sammen. Bages på nederste / næst nederste rille.
Smager gevaldigt med glasur af enhver slags og fyldt med flødeskum eller creme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her