Logo

Valnøddemuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel ( ca. 4 dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
85 g sukker (¾ dl)
1 dl mælk
50 g smeltet smør el. margarine
1 æg
25 g hakkede valnødder
50 g syltet appelsinskal
 
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og sukker i en skål.
Lav en fordybning i midten og kom mælk, smeltet fedtstof og sammenpisket æg heri.
Rør dejen sammen. Bland forsigtigt valnødder og appelsinskal i.
Fordel dejen i 16 papirforme og bag dem i 20-25 min. ved 200° .
 
Tips: Man kan bruge 100 g hindbær, 100 g ribs eller 100 g jordbær skåret i mindre stykker,i stedet for valnødder og appelsinskal. Man kan også bruge 1 æble skåret i stykker og 1-2 tsk kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her