Logo

Tyrkiske kaffebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk kardemomme
400 g hvedemel
 
Fyld:
90 g smør
2 spsk kakao
1 æg
 
Pensling: æg og thesukker
 
Rør sukker og smør godt sammen med en elpisker
Tilsæt æggene
Vend hvedemel og kardemomme i og ælt dejen
Rør fyldet sammen i en anden skål med en elpisker
Tril dejen til en pølse og del den i 20 stykker
Hvert stykke rulles runde med en kagerulle, ikke for tynde
Læg 1 tsk fyld på hver, luk dejen og fyldet og lav kaffebrødene lidt ovale
Pensl med æg og drys med thesukker
Bages midt i ovnen ved 225°C i 10-15 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her