Logo

Tvebakker med bagepulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g flormel
12 g bagepulver
½ tsk salt
50 g sukker
100 g smør eller margarine
1 æg
½ dl mælk eller fløde

Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri.
Ægget sammenpiskes og blandes i dejen sammen med den kolde væske.
Når alt er godt sammenæltet, trilles dejen i en eller flere pølser på 3-5 cm i diameter.
Disse udskæres igen i ensartede småstykker, der trilles i kugler, som stilles på en smurt plade.
Bages i 7-8 minutter.
Udtages og gennemskæres varme og tørres i ovnen, til de er ensartede lysebrune.
Dejen kan tilsættes kardemomme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her