Logo

Tunge suppeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10-12 stk)
 
10 g gær
½ liter vand
500 g emmer eller spelt (evt. blandet med hvedemel, hvis man ønsker et lettere brød)
1 tsk salt
 
Ælt dejen grundigt om aftenen, lad hvile til næste morgen på køkkenbordet (12 timer), ælt dejen igennem igen og form 10-12 boller. Lad hvile på køl til om aftenen (8-10 timer).
Bag brødene ved 220ºC i ca, 10 minutter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her