Logo

Toscatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg mellemstore æbler

Tærtedej:
200g hvedemel
150 g smør
½ dl sukker
1 æg

Nøddepasta:
75 g hakkede valnødder
100 g smør
1 dl sukker
2 spsk hvedemel
½ dl piskefløde

Tænd ovnen på 200°C.
Ælt hvedemel, smør, sukker og æg sammen, lad dejen hvile lidt.
Rul den ud, beklæd tærteformen, også op ad siderne, prik dejen med en gaffel.
Vask og skræl æblerne, skær dem i halve, læg dem på snitfladen i
tærteformen.
Rør ingredienserne til nøddepastaen sammen i en gryde, varm den op ved svag varme under omrøring, tilsæt evt. en smule vand.
Læg pastaen over æblerne.
Bag tærten gyldenbrun ved 200°C i ca. ½ time og servér den lunken med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her