1 pose melblanding (uden kerner)
tomatketchup
chili (så meget man nu lyster)
krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt
olivenolie
salt
peber
Bland dejen som foreskrevet.
Del dej i 2 kugler og lad den hæve i 30 min.
Slå dejen ned og rul begge kuglerne ud til ca. 25x25 cm.
Bland flg. til en "grød": tomatketchup, chili (så meget man nu lyster), krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt) og olivenolie.
Smør det i tyndt lag over dejen, som rulles sammen til en pølse.
Skær med det samme i ca. 2 cm. skriver, der lægges på bagepapr.
Smør evt. mere tomatblanding på, hvis du er vild med lidt fugtige snegle.
Bages med det samme i oven ca. 15 min. ved 220ºC.
Sneglene må ikke blive brune.
Gentag med 2. portion af dejen !!!
Spises både kolde og lune til fx grill mad, supper, eller andet hvor man ellers spiser flûtes til.