Logo

Jordbærlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lagkagebunde
½ l. piskefløde

500 g friske jordbær
150 g knuste makroner
en smule portvin eller endnu bedre cognac

Stænk lagkagebundene med cognac/portvin.
Pisk fløden til skum.
Hak ¾ af jordbærene groft og bland dem i ⅔ af flødeskummet sammen med knuste makroner.
Kom en smule cognac i skummet.
Fordel fyldet imellem bundene og pynt med resten af flødeskummet og nogle jordbær.
Riv evt. noget chokolade og pynt med det

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her