3 lagkage bunde (Købt eller hjemmelavet)
Fyld og dekoration:
300 g jordbær
400 g piskefløde
vanilje sukker
2 spsk sukker
Vask jordbærrene, lad dem dryppe af og pil stilken af.
Blend 100 g af jordbærrene med stavblenderen.
Del 100 g af jordbærrene i kvarter.
Pisk fløden stiv med vaniljesukkeret og sukkeret.
Tag en fjerdedel af flødeskummet og bland det med jordbærpuréen.
Smør dette ud på en bund.
Tag den anden bund og læg den ovenpå.
Tag en tredjedel af flødeskummet og smør det ud på bunden.
Tryk jordbær kvarterne ned i flødeskummet.
Læg den sidste bund på og bred halvdelen af den resterende flødeskum ud på bunden og kanten. kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose og pynt lagkage efter fantasien.
Pynt med resten af jordbærrene og lad den stå et kold sted i en time.
Tips: Anvend helst solmodne jordbær, da smagen er bedre end hvis der anvendes frosne jordbær.