4 æg
1 ½ dl sukker
1 dl koncentreret appelsinjuice
8 blade husblas
3 dl yoghurt naturel
3 færdige lagkagebunde
friske bær fx. hindbær jordbær blåbær eller solbær
Del æggene, pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt og tilsæt appelsinjuice.
Læg husblasen i koldt vand i 5-10 minutter.
Rør yoghurt i æggemassen og pisk æggehviderne til hårdt skum.
Kram husblasen godt og smelt den i en kasserolle over svag varme eller i
mikroovnen i 5-6 sekunder.
Rør husblas i æggeblommemassen og tilsæt de piskede æggehvider når
massen begynder at stivne lidt.
Lad massen hvile et øjeblik så den bliver helt fast.
Læg en lagkagebund på et fad og bred fromagen over.
Fortsæt med de to andre bunde og bred også fromage på siden af
tærten.
Pynt med fine bær, gerne flere forskellige slags.
Lad tærten stå koldt i mindst 30 minutter inden serveringen.