Tærtedej:
5 g gær
1,5 dl vand
½ tsk salt
1 spsk rapsolie
1,5 dl (100 g) grahamsmel
2,5 dl (150 g) hvedemel
Fyld:
2 dåser tun i vand
1 lille dåse ananas i egen saft
2 æg
1 dl letmælk
½ tsk salt
1 knsp peber
Gæren opløses i væsken. Salt, olie og grahamsmel røres i
Dejen æltes smidig med hvedemel
Dejen stilles til hævning 1 time
Dejen rulles tyndt ud og lægges i et stort smurt tærtefad.
Bunden prikkes med en gaffel. Tærtebunden forbages ved 200°C i 8 min.
Tun og ananas dryppes af og fordeles i den forbagte tærtebund
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over
Tærten bages ved 175°C til æggemassen er stivnet – ca. ½ time