150 g hvedemel
125 g smør
1 spk. flormelis
1 æggeblomme
Fyld:.
200-250 g hindbær (evt. dybfrosne)
50 g sukker (½ dl)
4-6 små ferskner
Dej: hak smørret i melet til dejen, tilsæt flormelis og æggeblommer
og ælt dejen let.
Udrul dejen eller tryk den den jevnt ud i en tærteform på 22 cm, gerne
med løs bund.
Prik dejen godt i bunden med en gaffel og sæt den 15 min. i fryser.
Bag tærten på miderste rille i ca. 20 min. ved 200 ºC.
Vend den forsigtigt ud af formen, når den er afkølet lidt.
Fyld: Mos hindbærene og smag til med sukker. tag nogle fra til pynt.
Bred hindbærmosen ud på tærten.
Skold fersknerner, træk skindet af og udsten dem.
Læg fersknerne på hindbærmosen i sidste øjeblik.
Pynt med de hele hindbær.
Server flødeskum eller vaniljeis til.