Logo

Sveskepandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
½ spsk sukker
1 tsk salt
½ citron
3 æg
4 dl sødmælk
smør til stegning
 
Fyld:
200 g udstenede svesker
2 spsk appelsinsaft
lidt reven citronskal
evt lidt rom
2 ½ dl piskefløde
 
Pisk melet sammen med sukker, salt, reven skal af ½ citron, æg og mælk. Bag tynde pandekager.
 
Fyld: Skær de udstenede svesker i tynde strimler og bland med  appelsinsaft eller rom og lidt reven citronskal.
Pisk fløde til skum og vend resten af fyldet i.
Ved serveringen fyldes pandekagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her