Dej:
3 dl hvedemel
125 g smør
2 spsk vand
Fyld:
250 g svesker med sten
150 g marcipanmasse
2 dl cremefraiche
½ dl mandelflager
3 dl piskefløde
evt. 2 spsk cognac
Serveringsforslag: Servér pien lunken med det kolde flødeskum til.
Læg svesker i blød i vand i 12 timer.
Skær dem derefter igennem på langs og tag stenene ud.
Riv marcipanmassen groft og bland den med cremefraiche og reven citronskal.
Hak med en kniv hvedemel, fedtstof og vand sammen til en smidig dej eller kom det i en køkkenmaskine.
Rul dejen ud i en cirkel på et melet bord og læg den i en pieform, ca 24 cm i diameter.
Fyld marcipanmassen i piebunden og tryk sveskerne ned i.
Drys med mandelflagererne til sidst.
Pisk fløden stiv og smag den evt. til med cognac.
Stil flødeskummet i køleskabet til det skal serveres.