Logo

Svensk krydderurtebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ½ dl lunkent vand
25 g gær
20 g smeltet margarine
300 g sigtebrødsmel
300 g hvedemel
1 ½ tsk salt
1 spsk hakket frisk estragon, merian eller basilikum
1 dl friskhakket persille

Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.
Dejen slås ned og formes til et brød.
Efterhæver på pladen ca. 30 minutter
Brødet ridses og pensles evt. med æg.
Bagetid ca ½ time ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her