8 dl müsli med tørrede bær
1 dl hvedemel
100 g smør
2 æg
1 dl sukker
saften fra 1 appelsin + saften fra 2 appelsiner
5 cl sukker
Tilbehør: appelsinbåde, flødeskum eller cremefraiche.
Bland müsli med hvedemel.
Smelt smørret, og lad det svale af.
Del æg i blomme og hvide.
Pisk blommerne med halvdelen af sukkeret, til de er lyse og cremede.
Pisk hviderne, kom resten af sukkeret i, og pisk, til hviderne er stive og blanke.
Bland myslien med smør, æggeblommer og appelsinsaft, og vend derefter hviderne i.
Kom dejen i et lille smurt ildfast fad.
Stil kagen midt i ovnen ved 180°C i 25-30 minutter.
Kog appelsinsaft og sukker sammen, og hæld det over kagen, efter den er kommet ud af ovnen.
Lad kagen trække og blive kold, og server den med appelsinbåde og flødeskum.