Logo

Supernemme langtidshævede boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

25 g gær 
5 dl vand 
1 spsk salt 
200 g durummel 
400 g hvedemel 
(noget af hvedemelet kan erstattes af groft hvedemel eller kerner, hvis grove boller ønskes)
 

* Tilberedning

Gæren opløses i vandet. salt og hvedemel tilsættes. dejen skal være meget blød!
Den skal stå koldt natten over. 

Dejen tages med to skeer eller med våde fingre og sættes på en bageplade.
Bages straks ved 250 °C i 16-20 minutter.
 

Tips: Hvis du vil lave flûte eller brød, kræver det lidt øvelse og masser af hvedemel på bordet... det kan være en fordel at sno dejen lidt inden den lægges på pladen.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (14 stemmer)
Siden er blevet set 6.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her