Bund:
3 ½ dl lunken vand
50 g gær
½ dl sukker
1 tsk salt
1 æg
ca. 550-600 g hvedemel
100 g smeltet margarine (eller Becel)
Remonce:
300-350 g brun farin ( afhængig af hvor snasket den skal være.)
200 g margarine.
½ dl piskefløde.
Tænd ovnen på 180°C.
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne røres i.
Dejen æltes godt og lægges udbredt i en bradepande ( den fra ovnen )
Herefter hæver den i ca. 10-15 min.
Så laver man med fingerne nogle huller blødt ned i dejen.
Ramonce:
Alle ingredienser smeltes stille og roligt til det er kogt godt sammen.
Så slukker man ovnen og stiller den i til hævning i ca. 10 min. ( det lyder skørt men det er rigtig nok ) så tænder man ovnen og bager brunsvigeren i ca. 15 min.