Logo

Sukat-sirupskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukat
50 g pomerans- eller appelsinskal
150 g koldt smør
3 spsk sirup
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver

Hak sukat og pomeransskal meget fint.
Kom smør og sirup i maskinen og lad den køre ½ minut.
Tilsæt hvedemel og bagepulver, og lad maskinen køre til dejen lige nottop har samlet sig.
Tril dejen til 4 cm. tykke stænger og læg dem i køleskabet nogle timer, til dejen er fast og skærbar.
Skær dejen i ½ cm. tykke skiver og bag dem 10-12 minutter ved 200ºC på næstøverste rille.
Afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her