Logo

Squashkage med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
2 ½ dl olie
5 dl rørsukker (kan evt erstattes med blandet sukker og farin)
5 dl revet squash (svarer ca. til 2 små)
5 dl hvedemel
3 tsk kanel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk salt
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
2 ½ dl hakkede hasselnødder
 
Æg, sukker og olie piskes godt. Jo længere der piskes, jo bedre bliver kagen!
Squash tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Dejen hældes i en mellemstor, smurt bradepande.
Bages ca. 60 minutter ved 175ºC (varmluft)

 
Tips: Når kagen er afkølet kan følgende creme påføres:
120 g smør, kærgården eller kløverblomst
3 ½ dl flormelis
2 tsk vaniljesukker
200 g flødeost (du kan sagtens vælge en light-variant).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her