Logo

Squashkage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
400 g sukker
480 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanila
140 g margarine
500 g revet squash
100 g hakkede hasselnødder
2 tsk stødt kanel
2 tsk stødt ingefær
 
Æg og sukker piskes tykt og skummende. margarinen smeltes over svag varme og afkøles.
Resten af ingredienserne vendes forsigtigt i dejen. Margarinen røres i til sidst.
Dejen hældes i en smurt bradepande 28 x 22 cm.
Bages ca. 40 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her