250 g smør
4 æg
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt hvedemel og bagepulver.
Tilsæt forskelligt fyld- se nedenfor.
Kom dejen i små linseforme eller parpirforme og bag kagerne 16-20 min ved 200°C.
Varianter
A: Cupcakes med cocktailbær:
Tilsæt ⅓ af dejen 25 g hakkede cocktailbær. Glaser kagerne med glasur af flormelis, der er rørt med vand og tilsæt lidt rom el. romessens.
B: Cupcakes med chokolade, nødder og rosiner:
Tilsæt ⅓ af dejen 25 g hakket chokolade, 25 g hakket nødder og 25 g rosiner.
C: Cupcakes med syltetøj:
Tag den sidste trejdedel af dejen og fordel ca halvdelen i formene.
Kom lidt syltetøj i hver form og dæk med resten af dejen.