Logo

Skrat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk potaske
1 tsk kardemomme
150 g svinefedt
1 ½ dl mælk
 
Fedtet smeltes og røres med sukker.
Krydderier og hvedemel tilsættes, og der spædes med mælk.
Dejen rulles i tynde stænger, som lægges køligt et par timer.
Skæres som små nødder og bages på en velsmurt plade.
De bliver ikke helt gode på bagepapir.
Bages ved 200°C i 7-9 min.


Tips: Tidligere udnyttede man eftervarmen i brændekomfuret til at bage dem i lidt længere tid, men det er ikke så let i dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her