Logo

Skoldet havrebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl havregryn
3 dl vand
75 g grahamsmel
150 g revne gulerødder
1 ½ dl vand
50 g gær
2 spsk olie
1 ½ tsk salt
ca. 450 g hvedemel

Kog havregryn, vand og grahamsmel sammen i et par min.
Og lad det afsvale lidt.
Kom grynblandingen i en skål og tilsæt revne gulerødder, vand, smuldret gær, olie og salt.
Rør det hele godt sammen.
Ælt melet i, dejen må ikke blive for fast.
Kom dejen i en smurt form på 1 ½-2 l.
Lad brødet hæve under fugtigt klæde i ca. 1 time.
Bag brødet i 35-40 min ved 200º på nederste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her