Logo

Sigtebrød med kærnemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette sigtebrød lavet på kærnemælk er let at lave og smager dejligt. Kærnemælken kan erstattes af anden mælk. Brødet smager dejligt, for eksempel til eftermiddagsteen eller kaffen; især lunt fra ovnen

 

1 tsk sukker
1 dl kogt vand
1 ½ dl mælk el. kærnemælk
20 g gær
¼ dl lunkent vand
350 g sigtemel
150 g hvedemel
 
Tilberedes som franskbrød med gær, dog må hvedemelet ikke æltes i straks, men først når dejen er hævet.
Den lægges i en form og hæver anden gang bages ved 220°C varmt i ¾ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her