Logo

Serenakager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hvedemel
375 g smør
250 g lyst farin
1 tsk hjortetaksalt
1 æg
2 tsk vaniljesukker
Pensling:
Æggehvide
Pynt:
Sukker
Kanel
Hakkede mandler

Hvedemel, smør, farin og hjortetaksalt smuldres sammen, æg og vaniljesukker æltes i, og dejen hviler koldt nogle timer.
Rulles tyndt ud og udstikkes til runde kager, der sættes på en smurt plade (ikke for tæt).
Her pensles de godt med æggehvide (eller sammenpisket æg) og drysses med krydderblandingen af sukker kanel og hakkede mandler.
Bages ca. 7 minutter ved god varme 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her