3 dl grahamsmel
½ tsk salt
6 dl hvedemel
250 g hytteret (hytteost)
3 tsk bagepulver
4 dl kærnemælk
Bland de tørre ingredienser i en skål eller foodprocessoren.
Tilsæt hytteret og kærnemælk og rør det sammen til en nogenlunde fast dej.
Tag dejen op på et melet bord og ælt den med hvedemelet.
Form dejen i trekantede stykker. Læg dem på en plade med bagepapir.
Bag sconesene midt i en 200°C varm ovn, ca 25 min.
I en varmluftsovn ved 175°C, ca 30 min.
Lad dem køle på en rist under et klæde.
Sconesene kan fryses.
Tø dem op og lun dem et par min ved 175°C.
Tips: I mikroovnen. Følg opskriften til afsnit 2, læg brødene på
dobbelt køkkenrulle lagt på et sammenfoldet viskestykke.
Bag på fuld effekt i 2 min.
Drej ½ omgang, bag yderligere 2 min.