Logo

Scones trekanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl grahamsmel
½ tsk salt
6 dl hvedemel
250 g hytteret (hytteost)
3 tsk bagepulver
4 dl kærnemælk

Bland de tørre ingredienser i en skål eller foodprocessoren.
Tilsæt hytteret og kærnemælk og rør det sammen til en nogenlunde fast dej.
Tag dejen op på et melet bord og ælt den med hvedemelet.
Form dejen i trekantede stykker. Læg dem på en plade med bagepapir.
Bag sconesene midt i en 200°C varm ovn, ca 25 min.
I en varmluftsovn ved 175°C, ca 30 min.
Lad dem køle på en rist under et klæde.
Sconesene kan fryses.
Tø dem op og lun dem et par min ved 175°C.

Tips: I mikroovnen. Følg opskriften til afsnit 2, læg brødene på
dobbelt køkkenrulle lagt på et sammenfoldet viskestykke.
Bag på fuld effekt i 2 min.
Drej ½ omgang, bag yderligere 2 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her