Logo

Sarah Bernhardt kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 dl piskefløde
375 g mørk chokolade
125 markroner (ca. 4 cm i diameter)
750 g smeltet chokolade     
 
Kog fløden op i en tykbundet gryde
Bræk smelte chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden
Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min.
Lad cremen stå koldt til den let stivner, (ca. 4 timer, eller i køleskab)
Pisk den let op
Tryk den flade side af makronerne let og smør derefter chokoladecremen
på, så den danner en top.
Og stil kagerne koldt i nogle timer
Dyp chokoladecremen med overtrækschokolade.
Chokoladen kan også smøres på med en kniv
Stil kagerne koldt – evt. til næste dag og server dem kolde
 
Tips: Pas på med at arbejde med det for længe, det bliver hurtigt lunt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her