Logo

Sarah Bernhard kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl piskefløde
75 g mørk chokolade
30 makroner
ca ½ plade overtrækschokolade
 
Giv piskefløden et opkog og smelt chokoladen i den medens du rører.

Lad det koge sagte i et par min.
Hæld chokolademassen i en skål og sæt i køleskabet i mindst 4 timer.
Smør så en top af chokolademassen på hver makron og stil kagerne enten
i køleskabet i ½ time eller i fryseren i 10 min.
Smelt imens overtrækschokoladen over vandbad eller i mikroovn og køl den godt af.
Pensel et tyndt lag chokolade på hver af de små kager og sæt dem igen i
køleskabet til chokoladen er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her