Logo

Sandkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller margarine
200 g sukker
6 æg
250 g flormel

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukker.
En æggeblomme ad gangen irøres, og der røres eller piskes grundigt mellem hver æggeblomme, der tilsættes.
Derefter irøres det sigtede hvedemel og til sidst de piskede hvider.

Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca 160ºC i ca 1 ¼ time.

I stedet for at skille blomme og hvide kan de hele æg irøres, men for at dejen kan blive så let som mulig, må røringen foregå endnu kraftigere, end når man tilsætter de piskede hvider.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her