Logo

Sønderjydsk kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g margarine
50 g gær
3 spsk sukker
2 æg
 
Fyld:
100 g marcipan
50 g summer
50 g margarine
 
Margarine og gær smuldres i hvedemel, hvorefter sukker tilsættes.
Det hele samles med æg og æltes godt.
Dejen spredes/rulles ud på bordet.
Fyldet røres sammen med en gaffel og smøres på dejen.
Dejen lukkes omkring fyldet, pensles med æg og drysses med perlesukker.
Bages 20 minutter ved 200°C.
Bemærk: hævning ikke nødvendigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her