Logo

Sødt citrusbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 stk)
 
25 g gær
1 nip salt
2dl vand
Saft af 2 appelsiner
100 g mørk farin
Reven skal af 2 økologiske appelsiner
Reven skal af 1 økologisk citron
250 g groft hvedmel
250 g hvedemel
1 æg til pensling
 
Rør gæret ud i vand og appelsinsaft
Tilsæt salt, mørk farin og reven skal af appelsin og citron.
Bland godt og ælt dejen med melet
Stil til hævning i ca. 1 time
 
Ælt dejen godt igennem og tilsæt eventuelt lidt mere hvedemel.
Form brø­dene og lod dem hæve i co. l time.
Pensl med sammenpisket æg og bag brødene ved 170ºC i 40-50 minutter.
Server lunt med tandsmør!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her