Logo

Søde horn rullet i pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Croissants aux pignons

Disse faste, fugtige mandelhorn, omtalt af profeten Nostradamus i 1552.

250 g sukker
250 g stødte mandler
1 tsk stødt anisfrø (eller kommen), kan udelades
3 æggehvider
50-75 g pinjekerner, ristede

Forvarm ovnen til 170° C. Stød mandler og sukker og hvider i en morter, til der opnås en fast og smidig dej. Form den til små månesegl cirka 35 mm lange og 20 mm tykke. Rul dem i ristede pinjekerner, og bag dem på en smurt plade drysset med hvedemel i en time - eller til hornene er tørre. Opbevares i tætsluttende beholder og kan holde sig i flere måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her