#
3 æg
125 g sukker
60 g hvedemel
65 g kartoffelmel
½ tsk hjortetakssalt
1 spsk vand
2 dl frugtmos (syltetøj)
*
Gør formen klar:
Tag et stykke bagepapir på størrelse med pladen, og buk det 2 cm ind.
Sæt så clips i alle fire hjørner.
Pisk hviderne meget stive med en håndmixer.
Pisk halvdelen af sukkeret i lidt af gangen.
Pisk til dejen er sej.
Bland resten af sukkeret og æggeblommerne i.
Bland melet og hævemidlet, og vend det forsigtigt i.
Bred dejen ud i formen og bag den omgående ved 225 ºC.
Den skal være færdig på mindre end 10 min.
Vend kagen ud på en bagerist, der er dækket med vædet bagepapir.
Træk papirformen af kagen og stryg straks frugtmos på.
Rul rouladen fast sammen. Pak den ind papiret og lad den ligge på sammenfoldningen.