Roulade:
3 æg
125 g sukker
50 g kartoffelmel
2 spsk grahamsmel
2 tsk bagepulver
reven skal af ½ citron
50 g smør
Citroncreme:
2 æggeblommer
60 g sukker
saft af ½ citron
2 blade husblas
1 dl piskefløde
Æggene piskes godt med sukker.
Kartoffelmel, grahamsmel og bagepulver røres sammen og kommes forsigtigt i æggemassen.
Citronskal kommes i dejen og sluttelig smørret.
Dejen bredes ud i en smurt tærteform helst med penslet bagepapir i bunden - og bages ved 200°C i ca. 10 min.
Imens laves cremen: Rør æggeblommerne med sukkeret.
Opvarm citronsaften og smelt den udblødte husblas i.
Rør æggene sammen med den smeltede husblas med citronsaft.
Til sidst røres det stivpiskede flødeskum i, og cremen bredes ud på den afkølede rouladebund.
Rouladen rulles sammen og skæres i skiver, før den serveres.