Logo

Rosinboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse boller med rosin er lette og hurtige at lave og smager dejligt. Og de er endda fryseegnede. Server dem til fødselsdagen sammen med lagkage og kakao eller til søndagskaffen med en klat smør.

 

Dej:
2 dl kærnemælk
50 g gær
500 g hvedemel
100 g plantemargarine
50 g sukker
1 æg
100 g rosiner
1 tsk salt
½ tsk kardemomme

1 æg, til pensling

Lun kærnemælken og rør gæren i.
Ælt de øvrige ingredienser i og rør til er ensartet.
Stil dejen tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
Slå dejen ned og lav 15 boller, som sættes på plade og efterhæver 15
min.
Pensl med æg og bag bollerne ved 220°C i ca. 12 min.

Tips: Er fryseegnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her