Logo

Rosin-nødde boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse spændende boller med hasselnødder og rosin smager rigtig dejligt. De kan varmt anbefales til eftermiddagsteen, som snack eller til fødselsdagen. De smager selvfølgelig bedst lune fra ovnen.

 

5 dl lunkent vand
50 g gær
1 tsk salt
2 spsk olie
50 g hakkede hasselnøddekerner
100 g rosiner
300 g grahamsmel
400 g hvedemel

Vand og gær røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.
Dejen slåes ned og formes til 20 boller, som stilles på plader.
Efterhæver ca. 20 min.
Bages 15-20 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her