250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g sukker
100 g smuttede malede mandler
100 g smør
1 tsk vaniljesukker
fintrevet skal af ½ citron
1 æg
2 spsk rom
Glasur:
225 g flormelis
2-3 spsk rom
25 g mandelsplitter
Bland hvedemel, bagepulver, sukker og malede mandler i en skål, og smuldr smørret i.
Tilsæt vaniljesukker, citronskal, æg og rom, og ælt dejen sammen til en kugle.
Pak den i folie, og lad den hvile køligt 1-2 timer.
Rør glasuren sammen.
Rul dejen ud i knapt ½ cm.’s tykkelse på et meldrysset bord og udstik den med en hjerteform.
Bag kagerne 12-15 minutter ved 157ºC, og køl dem lidt af på en bagerist.
Smør glasuren på kagerne, mens de endnu er lune, så fordeler den sig bedst.
Pynt med mandelflager.