Logo

Riskage med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 dl risengrød

2 æg

50 g sukker

2 tsk reven citronskal

1 dl udblødte kogte abrikoser

 

Grøden røres med æg, sukker og citron­skal og kommes i et smurt gratinfad, hvor der er lagt abrikoser i bunden.

Grødblan­dingen fordeles over abrikoserne, og des­serten bager færdig i ovn ved 200°C i ca. 25 minutter.

Serveres lunken med drys af flormelis og evt. koldt flødeskum eller saftsauce til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her