Logo

Rarbarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g rabarber
250 g smeltet smør
250 g sukker
125-150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
Mandler

Rabarbernes renses, skæres i skriver og lægges i et ovnfast fad.
Smeltet smør, sukker, hvedemel, bagepulver og æg blandes og hældes over
rabarberne.
Smuttede, hakkede mandler drysses over.
Rabarberne bages i ovnen ved 200ºC i 30-45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her