Logo

Piratskorper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

300 g hvedemel
120 g fuldkornshvedemel
120 g grahamsmel
50 g gær
50 g margarine
3 dl mælk
2 tsk sukker
½ tsk salt

1) Mælken gøres håndvarm, gæren opløses heri.
2) De øvrige ingredienser tilsættes.
3) Dejen æltes til den er ensartet.
4) Stilles et lunt sted, hæves til dobbelt størrelse.
5) Dejen slåes sammen og formes til en aflang pølse.
6) Deles i 18 lige stykker, der formes til ovale boller.
7) Sættes på en smurt bageplade.
8) Efterhæves et lunt sted til dobbelt størrelse.
9) Sættes på midterste rille.
10) Bages ved 225_ i 15 min.
11) Bollerne flækkes og tørres ved 150_ i ca. 30 min.
12) Ovndøren skal stå på klem.
13) Det er tørreprocessen der giver skorperne den ekstra lange holdbarhed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her