Logo

Peanutbutterkonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peanutbutterkonfekt

Enkle og nemme. Lav gerne en ekstra portion med det samme - de er ideelle til børnefødselsdage og udflugter.

 

12 stykker konfekt:

375 g mælkechokolade

2 spsk usaltet smør

3 spsk piskefløde

175 g dl glat peanutbutter

 

Læg 12 små foliekopper i en muffinform med små huller.

Smelt chokolade, smør og fløde over vandbad og rør, til det er glat.

Tag skålen af varmen og stil det til side.

Gør hænderne fugtige og form peanutbutteret til 12 små flade cirkler.

Tryk cirklerne ned i bunden af foliekopperne.

Hæld den smeltede chokoladeblanding over cirklerne og stil formene i køleskabet i mindst 2 timer.

Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i op til 3 dage.

 

Variationer:

 

Peanutbutterkonfekt med små skumfiduser

Følg basisopskriften.

Tilsæt 125 g hakkede store skumfiduser til den smeltede chokoladeblanding.

 

Peanutbutterkonfekt med kokos

Følg basisopskriften.

Tilsæt 3 spsk kokosmel til den smeltede chokoladeblanding.

 

Peanutbutterkonfekt med marmelade

Følg basisopskriften. Læg 1 tsk marmelade i bunden af hver folieform efterfulgt af peanutbutter og chokoladeblanding.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her