Logo

Pariserboller - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er det nemmeste bagværk, som findes og det smager allerbedst, lige efter det er bagt.

Ca. 8 stk

 

300 g hvedemel (5 dl)

1 spsk bagepulver

reven skal fra 1 citron

1 tsk kardemomme

5 spsk sukker

100 g smør

1 æg

1 dl mælk

Til pensling: 1 æg + 2 spsk tesukker

 

Bland hvedemel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker.

Findel smørret med fingrene heri. Pisk æg og mælk sammen.

Laven fordybning i midten af melblandingen og hæld æggeblandingen heri.

Saml dejen.

Lav 8 boller af dejen og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen.

Pensl med sammenpisket æg og drys med tesukker.

Bag bollerne ved 200°C i 15-20 minutter eller til de er lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her