5-6 modne bananer i skiver
½ dl ananasjuice
2 spsk citronsaft
1 ½ tsk revet citronskal
½ dl sukker
½ tsk kanel
1 tsk Maizena
100 g smør
50 g sukker
1 æggeblomme
150 g hvedemel
Top:
1 ½ dl macadamianødder
1 ½ dl hvedemel
1 ½ dl farin
½ tsk kanel
6 spsk vand
Læg bananerne i blød i ananasjuicen og citronsaften i 30 minutter.
Hæld saften fra og gem den.
Sukker blandes med melet, smør hakkes heri, derefter æggeblommen.
Dejen æltes sammen og lægges koldt 1 time.
En smurt springform beklædes med den udrullede dej.
Tryk dejen fast op ad siderne.
Prikkes med en gaffel.
Drys citronskal, sukker og kanel over bananerne, rør let rundt og fordel
det i tærten.
Varm juicen op og lad den tykne med Maizena.
Hæld det over tærten.
Bland alle ingredienser til toppen og fordel det over tærten.
Bages ved 225ºC i ca. 20 min.