200 g hakket oksekød
200 g hakket flæskekød
1 løg
1 spsk hvedemel
Salt og peber efter smag
2 spsk ketchup
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
Pandekagedej:
3 æg
6 dl mælk
150 g hvedemel
1 knsp salt
150 g reven ost
Hak løget og svits det i lidt smør.
Kom kødet i og brun det sammen med løgene.
Tilsæt de øvrige ingredienser og drys melet over til sidst.
Lad det koge under låg i 15 min. og smag retten til.
Pandekagedejen piskes sammen, hældes i en ikke for stor bradepande med bagepapir.
Bag pandekagen midt i ovnen ca. 25 min. ved 225ºC.
Vend den ud på et stykke folie, og lad den afkøle.
Fordel kødet over pandekagen, og rul den sammen på den lange led.
Drys ost over og lun den ca. 10 min. i ovnen ved 225ºC, til osten er gylden.
Skær pandekagen i skiver og servér med salat.